Μεταλλάξεις lovebirds

Ρύθμιση κενού+- AΜέγεθος γραμματοσειράς+- Εκτύπωση άρθρου
Μεταλλάξεις lovebirds

Λίγα λόγια για τις μεταλλάξεις lovebirds. Οι μεταλλάξεις των γόνιμων lovebirds (δηλαδή των lovebirds που όταν γεννηθούν μπορούν να γίνουν μελλοντικά γονείς) προέρχονται κατά γενικό κανόνα από διασταυρώσεις lovebirds του ίδιου είδους. Η διασταύρωση διαφορετικών ειδών όπως για παράδειγμα masked με peache faced οδηγούν σε απογόνους μη γόνιμους, που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

Για την διασταύρωση Fischer’s με Peach faced υπάρχει μεγάλη διαμάχη σε πολλές διαδικτυακές κοινότητες και επίσης μεγάλη διαφορά στα συμπεράσματα διαφορετικών πηγών. Σύμφωνα με μέρος των πηγών αυτών τα 2 αυτά είδη μπορούν να έχουν γόνιμους απογόνους αλλά υπάρχουν και αντιρρήσεις ως προς την υγεία, την μακροζωία και την γενικότερη κατάσταση των απογόνων αυτών. Λόγω του μεγάλου όγκου διαφορετικών πληροφοριών για το θέμα είναι πρακτικώς αδύνατον να σας πούμε με βεβαιότητα τι ισχύει.

Τα πουλιά που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν λόγω της ανάμειξης διαφορετικών ειδών, ονομάζονται υβρίδια.

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό διαφόρων μεταλλάξεων. Αναλυτικότερες πληροφορίες για αναπαραγωγικούς συνδυασμούς ειδών και μεταλλάξεων δεν θα παραθέσουμε καθώς το papagaloi.eu δεν παρέχει συμβουλές αναπαραγωγής .

lvbrdmut1 lbrdmut2 lovbrmut3

Unknown-22 Unknown Unknown-21 Unknown-19 Unknown-15 Unknown-16 Unknown-17 Unknown-18 Unknown-13 Unknown-12 Unknown-11 Unknown-10 Unknown-5 Unknown-6 Unknown-8 Unknown-9 Unknown-3 Unknown-4 Unknown-2

 

0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Λυπούμαστε. Είτε δεν έχουν γραφτεί σχόλια είτε ακόμη δεν έχουν εγκριθεί προς δημοσίευση.

Κάντε κλικ παρακάτω και… Αφήστε το σχόλιο σας !

Αφήστε το σχόλιο σας

Η διεύθυνση email δε θα φαίνεται δημόσια. Τα υποχρεωτικά πεδία φέρουν το σύμβολο * *

Banner
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On GooglePlusCheck Our Feed
Banner
Banner
Banner

Αναζήτηση στη σελίδα

Banner

Απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Banner
Google+