Ο παπαγάλος των φαναριών!

Ρύθμιση κενού+- AΜέγεθος γραμματοσειράς+- Εκτύπωση άρθρου
Ο παπαγάλος των φαναριών!

Ο παπαγάλος των φαναριών! Έχουμε ακούσει για περιστατικά σε φανάρια, άλλοτε αστεία, άλλοτε δυσάρεστα… Αυτή τη φορά όμως το θέμα μάλλον ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

Οι υπάλληλοι που παρακολουθούσαν τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Μ6 της Μεγάλης Βρετανίας, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν στα καλά καθούμενα… μια κυρία IndianRingneck… τους έκοψε τη χολή. Η κυρία της φωτογραφίας προσγειώθηκε στη βάση της κάμερας, και αποφάσισε να ρίξει μια εξερευνητική ματιά στο τζάμι της κάμερας καθώς προφανώς είδε το είδωλο της… και μιας και νόμιζε ότι βρήκε… φιλενάδα για να πιάσουν κουβέντα…αποφάσισε να παραμείνει!

Πόζαρε με χάρη στην κάμερα κάνοντας τους υπαλλήλους να σαστίσουν καθώς και την κυκλοφορία δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν…και να την διώξουν δεν μπορούσαν! Η εξερευνήτρια ringneck παρέμεινε στο σημείο για αρκετή ώρα… αρκετή ώστε να πάρει φωτιά το twitter με την φωτογραφία της να κυκλοφορεί από tweet σε tweet.

Εν τέλει αφού ούτε φιλενάδα ringneck βρήκε να τα πουν, ούτε την κέρασαν και κάτι… αποφάσισε να εγκαταλείψει την κάμερα. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν τους κουτσούλησε την κάμερα… J

0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Λυπούμαστε. Είτε δεν έχουν γραφτεί σχόλια είτε ακόμη δεν έχουν εγκριθεί προς δημοσίευση.

Κάντε κλικ παρακάτω και… Αφήστε το σχόλιο σας !

Αφήστε το σχόλιο σας

Η διεύθυνση email δε θα φαίνεται δημόσια. Τα υποχρεωτικά πεδία φέρουν το σύμβολο * *

Banner
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On GooglePlusCheck Our Feed
Banner
Banner
Banner

Αναζήτηση στη σελίδα

Banner

Απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Banner
Google+