Πίτα φρούτων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

8 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Nikos513 λέει:

  τα πελλετς τι ειναι;;

  • Ο/Η admin λέει:

   Eπειδή οι ερωτήσεις σας είναι αρκετές και δεν αφορούν το άρθρο με τη συνταγή, θα ήταν χρήσιμες και για άλλους επισκέπτες της σελίδας, γι αυτό θα τις μεταφέρουμε στην ενότητα ερωτήσεις-απαντήσεις και θα σας απαντήσουμε εντός της ημέρας. Ευχαριστούμε.

 2. Ο/Η Nikos513 λέει:

  αντι για αυγο γτ ουτε αυτο το τρωνε μπορω να βαλω την αυγοτροφη που λετε

 3. Ο/Η Nikos513 λέει:

  εγινε θα βγαλω την αυγοτροφη

  ηλιοσπορο μια κουταλια του γλυκου ειναι καλο;

  δν περνω χημα τροφη σε συσκευασια περνω

  εχω ακουση οτι το μαρουλι δν κανει αληθευει;;

  δν τρωνε ουτε φρουτα ουτε λαχανικα τις προαλλες τους εβαλλα σταφυλια τπτ μετα καροτο τπτ και αναγκαστικα να το βαλω μεσα στην τροφη εκει το τσακισαν

  σημερα θα κανω τι πιτα
  και θα τη δωσω αυριο το πρωι να τη βαλω στο φυγειο μεχρη αυριο;;

 4. Ο/Η Nikos513 λέει:

  εγω σε μια ταιστρα εχψ τους σπορους και στην αλλη αυγοτροφη θα το βαλω εκει που ειναι οι σποροι δν θα βγαλω την αυγοτροφη

  ειχατε ενα αρθρο για τα κοκατιλ τι τρωνε και γενικα και για αλλους παπαγαλους το διαγράψατε;;

  τα budgies τρωνε ψιλο ηλιοσπορο;;

  • Ο/Η admin λέει:

   Το άρθρο θα το βρείτε εδώ: https://www.papagaloi.eu/διατροφή-κοκατιλ/
   Υπήρξε μια συντήρηση στην ιστοσελίδα και για μικρό διάστημα κάποια άρθρα δεν εμφανίζονταν, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.
   Σε κανέναν παπαγάλο δεν θα πρέπει να δίνετε καθημερινά αυγοτροφή, ειδικά εμπορίου καθώς κατά κύριο λόγο περιέχουν συνθετικές ουσίες και ελάχιστο αυγό. Είναι ουσιαστικά άχρηστη και ανθυγιεινή. Μπορείτε να δίνεται ανα κάποιες ημέρες (π.χ 1 φορά την εβδομάδα) βραστό αυγό, καλά βρασμένο, κομμένο στη μέση, μαζί με το τσόφλι που έχει ασβέστιο. Σε περίοδο πτερόρροιας μπορείτε να δώσετε και συχνότερα. Ο ηλιόσπορος επίσης θα πρέπει να είναι “ρυθμισμένος” σαν αναλογία σε σχέση με τους άλλους σπόρους γιατί είναι αρκετά παχυντικός και η κατανάλωση σκέτου ηλιόσπορου συχνά οδηγεί σε προβλήματα σοβαρά πολύ συχνά, όπως προβλήματα στο ήπαρ. Μια καλή συσκευασμένη τροφή premium ποιότητας, θα δώσει στον παπαγάλο σας ισορροπημένα αρκετά από αυτά που χρειάζεται. Επίσης να έχετε υπόψη ότι οι συσκευασμένες καλής ποιότητας τροφές μπορεί να κοστίζουν ακριβότερα αλλα εν τέλει συμφέρουν καθώς οι χύμα κακής ποιότητας προσφέρουν στον παπαγάλο μόνο λίπος, τρώει περισσότερο για να κρατηθεί στη ζωή και η ζωή του θα είναι πολύ πιο σύντομη. Στις premium αναγράφεται η ποσοτητα που πρέπει να δοθεί καθημερινά. Φυσικά από μόνη της δεν αρκεί για καλή διατροφή, θα χρειαστούν και οι φρέσκες τροφές, λαχανικά, φρούτα κτλ.

 5. Ο/Η Nikos513 λέει:

  αυτο πως το σερβιρουμε σε ταιστρα;

Αφήστε μια απάντηση